Voor bedrijven

All-round drukwerkpartner

 

Wij streven altijd naar een langdurige relatie met onze klanten. Wij denken graag met u mee over hoe een eigen huisstijl en zakelijk drukwerk de groei van uw zaak kunnen stimuleren. Onze grootste troef? Bij ons zit alles onder één dak. Onze grafische vormgevers kunnen u helpen met de lay-out van documenten en ons productieteam zorgt ervoor dat u in een oogwenk met trots uw drukwerk kan gebruiken om uw producten en diensten aan klanten voor te stellen.  Flyers, affiches, brochures, folders, briefhoofden, visitekaartjes, banners, noem maar op! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan te popelen om uw all-round drukwerkpartner te worden.

 

Een eigen huisstijl

 

Een verzorgde en passende huisstijl is een essentieel onderdeel van communicatie. Hoe u uw zaak presenteert aan de buitenwereld is van erg groot belang voor het imago en de omzet van uw bedrijf. Vaak worden grafisch ontwerpers of marketeers aangenomen om zaken als het logo, de slogan, typische kleuren, beeldvorming en typografie voor een bedrijf te ontwikkelen en in een later stadium te gebruiken om visuele herkenbaarheid te creëren doorheen een uitgebreid gamma aan zakelijk drukwerk. Heeft u nog geen huisstijl? Onze grafische vormgevers kunnen u helpen! Een bijkomend voordeel is dat wij u ook onmiddellijk kunnen adviseren in de keuze van papiersoorten en afwerking omdat we ook de productie van het drukwerk voor onze rekening nemen. Kom gerust eens langs in onze winkel of stuur een volledig vrijblijvend een e-mail met uw vragen naar printen@x-center.be en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om uw bedrijf een boost te geven.

Drukwerk met uitstraling

Producten aan uw klanten voorstelen, dat moet u met trots doen. De eerste keer dat een potentiële klant uw producten of diensten te zien krijgt is vaak op papier zoals bijvoorbeeld in een catalogus, in een folder, op een flyer of op een reclamebord. De uitstraling van uw drukwerk is dus zeker niet te onderschatten. Kies daarom voor een drukwerkpartner die u en uw zaak wil leren kennen en u kan helpen om de juiste beslissingen te nemen. In een wereld waarin de online-mogelijkheden onbeperkt zijn, is het meer dan ooit van belang om toch af en toe voor een partner te kiezen waarmee je een goede verstandhouding kan opbouwen. Drukwerk waar we allebei fier op mogen zijn, daar gaan we voor!

BLIJF OP DE HOOGTE

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en mis geen enkele promotie. 

VOOR SCHOLEN

Speciaal voor scholen hebben wij een online printapplicatie waardoor printen een plezier wordt voor alle leerkrachten.

Ontdek hoe wij een echte meerwaarde kunnen betekenen voor uw school.

Lees meer...

       09:00-12:00

13:30-18:00

 

Gesloten

VOOR BEDRIJVEN

Wij streven altijd naar de beste relatie met onze klanten. Drukwerk op maat van uw business dus. 

 

Ontdek wat wij als all-round drukwerkpartner voor u en uw zaak kunnen betekenen.

Lees meer...

NEEM CONTACT OP

Dirk Martensstraat 19

8200 Brugge

printen@x-center.be

050 / 32 13 13

Ma-Vr:

Za-Zo:

Copyright © 2018 x-center I Algemene verkoopsvoorwaardenPrivacyCookies