top of page

Over ons

 

Het beste eindresultaat, daar streven we iedere dag naar. Met ons dynamisch team beschikken we zowel over jarenlange ervaring en vakkennis als over jonge, creatieve geesten die weten wat er speelt in het grafische landschap en de trends in de sector op de voet volgen. Op die manier garanderen we kwalitatief drukwerk met een professionele en hedendaagse uitstraling. En dat bewijzen we al meer dan 30 jaar. 

Onze klanten

 

We specialiseren ons in langdurige samenwerkingen met o.a. scholen, ziekenhuizen en allerhande bedrijven. Op die manier kennen we onze klanten en hun verwachtingen door en door en kunnen we het geschikte drukwerk voorzien voor elke vraag. Daarnaast staan we natuurlijk ook altijd ter beschikking van particulieren voor het maken van persoonlijk drukwerk en voor studenten om bijvoorbeeld hun cursussen en eindwerken te printen. 

Ons machinepark

 

Met 8 digitale productiepersen, 3 grootformaatstations en meer dan 20 afwerkingsmachines, beschikken we over een machinepark waarmee we niet enkel de beste afdrukkwaliteit maar ook altijd een snelle levertermijn en een hoge afwerkingsgraad kunnen garanderen. 

bottom of page